Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sunny White salon tendance bleu

Blått, sinnsroens farge

Blått finnes i mange nyanser og gjør moderne innredninger til noe opphøyd. Som en hilsen til de berømte blå takene på Santorini står denne tonen for eksempel perfekt til skinnende hvitt.

Sammen med oker- eller sennepsfarger skaper blått en forbløffende effekt.

"Hos Gerflor er ikke kreativitet et tilfeldig, intuitivt eller spontant fenomen, men en plante man tålmodig og metodisk steller og mater hver dag. Vi reiser rundt i verden for å kartlegge de globale trendene Innen design, arkitektur og mote. Når disse eventyrene er over, lager vi moodboards: oversikter over stiler, farger og materialer, som er en uendelig kilde for å skape nye produkter. Råvaren i våre fremtidige kolleksjoner ligger der. Det er en livskraft som inspirerer Gerflor til å utvikle stadig flere unike og nyskapende produkteer."  Gino Venturelli, kunstnerisk direktør i Gerflor

Blått virker like fortryllende som beroligende. Nyanserikdommen er uendelig og kan varieres etter humøret og fantasien. Egypterne regnet blått som gudenes farge og fremstår rent og elegant. De forskjellige nyansene er utrolig subtile og kan endre oppfatningen av et miljø fullstendig avhengig av lyset.

 

Azay beige, Texline kolleksjon
Finn ut mer
Azay beige salon
Alma Blue, Texline kolleksjon
Finn ut mer
Alma Blue Hall
DESIGNERENS ØYNE

 "Blått er elegansen i en skreddersydd dress. Den hypnotiske fargen til den franske kunsteren Yves Klein, et blinkende blått neonskilt, Wedgwood-porselenets tidløse, turkise eleganse, en fantasieggende henvisning til William Morris’ demokratiske skjønnhet. Indigo som fargen på naturlig lin, som cyan i et firefargetrykk."  

rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Interior Designer

Driver du og pusser opp? Ønsker du å gjøre stuen varmere? Ønsker du en ny stil på badet?


Sett inn gulvene våre på bildet ditt i sanntid, og velg den perfekte stilen til huset ditt! Du finner det perfekte gulvet som fremhver møblene dine og forandrer atmosfæren i rommet.

Prøv det!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ekslusiv informasjon om våre tips og råd, installasjonsveiledninger, inspirerende gulvtrender, nye produkter og mye mer…

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.