Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
pose

Slik velger du leggemåte: bruksanvisning

Dette visste du nok allerede, men det finnes forskjellige måter å legge et vinylgulv på. For å finne den leggemåten som passer deg best, beskriver vi nedenfor de fire leggemåtene som vi kan tilby.

Klikklegging: for hobbysnekkeren!  

Våre klikkgulv kan du legge selv uten hjelp av fagfolk. Det går raskt og enkelt.

Med det vertikale klikksystemet klikkes flisen eller planken på plass ved at du bare slår med hammeren på den lille siden – og ikke lenger på den store siden – noe som er raskere og mer behagelig med mindre støy.

Denne leggemåten krever lite verktøy (gummihammer, linjal, blyant), slik at du kan holde arbeidsplassen ren og ryddig.

Løs- eller tapelegging: Dette er lekende lett

Løse fliser eller planker kan legges uten lim eller klikk. De trenger bare sin egen vekt for å ligge på plass. Gjør du en feil, kan du flytte flisene eller plankene. Det gjør dette gulvet utskiftbart, enkelt og raskt å legge, og du kan gjøre det selv uten hjelp av fagfolk. Du trenger bare en forenlig grunning, for eksempel universalgrunningen fra Bostik.

Tapelegging: 

Produktet med dobbeltsidig tape går raskt å legge, og du holder arbeidsplassen ren: Du trenger verken lim eller verktøy! Du fjerner bare beskyttelsesfilmen på baksiden før du legger gulvet.

Du må sjekke at undergulvet er plant, tørt, rent og stivt før du starter leggingen. Når det gjelder tilskjæring av tapegulv, trenger du bare en tapetkniv.

For større komfort er tapevinylplanken tilpasset varme i gulvet, og den gir dessuten en følelse av varme under føttene. Fargene tåler svært godt UV-stråler og holder seg derofr svært godt over tid.

Limlegging: for proffene! 

Limt fast, og gulvet er lagt. Denne Gerflor-kolleksjonen legges med akryllim.

Merk at dette krever et særlig rent, plant, glatt, tørt og lytefritt undergulv, og det trenger tid til å tørke. Vinylfliser og -planker som skal limes, har en rekke fordeler, blant annet slitestyrke og stabilitet.

 

 

maillet
outils
sous couche

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ekslusiv informasjon om våre tips og råd, installasjonsveiledninger, inspirerende gulvtrender, nye produkter og mye mer…

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.