Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
A room full of modernity

En stue med imitert, voksbelagt betong med en moderne stil

Eléonores hjem

Client
Eléonore @montoutmontoit.deco
Place
Lyon
Project type
Renovering av stue
Size
52 kvm
Products
Planker & Fliser, Virtuo 30 clic, Latina beige

Et moderne rom

På Instagram-kontoen sin @montoutmontoit.deco deler Eléonore ideer og gjør det selv-tips i veiledninger for å bevise at alle kan ta seg av egen innredning og oppussing.

Som småbarnsmor var hun på utkikk etter et raskt og enkelt alternativ til å skifte ut de gamle keramikkflisene. Hun hadde bodd i Lyon-regionen i mer enn fire år og ønsket å modernisere stuen, som består av en salong og spisestue. Hun ville ha et voksbelagt betonggulv, men uten alle de tilhørende ulempene (vanskelig å montere, komplisert og kostbart å rengjøre og vedlikeholde, holdbarhet osv.).

Det var helt naturlig at vi tilbød henne en hjelpende hånd med oppussingen ved å foreslå våre PVC-fliser fra VIRTUO 30 Clic-kolleksjonen (Latina Beige), som perfekt imiterer et voksbelagt betonggulv.

A room full of modernity

Raskt og enkelt å montere

Eléonore ønsket å gjennomføre oppussingen så raskt som mulig, og hun ville bruke minimalt med utstyr for å unngå rot i huset under oppussingen. Hun utstyrte seg med linjal, arbeidskniv og hammer før hun begynte å montere PVC-flisene.

PVC-fliser laget i Frankrike

Vår Virtuo 30 Clic-løsning tilhører det omfattende utvalget av vinylfliser og planker med klikkmekanisme fra Virtuo. Den tilhører vår franskproduserte premiumkolleksjon. Den har også en rekke andre fordeler, blant annet:

  • Gerflor-systemet med klikkmekanisme, som gjør at du slipper å bruke lim eller klebestoff
  • Rask og enkel montering
  • Tre verktøy for montering av fliser: en hammer, en linjal og en arbeidskniv
  • Et 100 % resirkulerbart produkt laget i Frankrike

Forvandling av stuen: før og etter

Etter bare to dager hadde hun fullført oppussingsprosjektet for gulvet. Følgende bilder viser resultatet etter at hun hadde montert PVC-flisene. Eléonore ble imponert over resultatet, og hjemmet hennes er helt ugjenkjennelig. Hun føler til og med at gulvet gjør at rommet ser større ut.

Hun har sagt farvel til gamle keramiske fliser, synlige flisefuger og kalde føtter … Hun forteller det best selv: «Det er en lettelse å kunne gå rundt i leiligheten med bare sokker på, selv når det er midt på vinteren!»

Living area before

Stuen før montering av PVC-flisene

Living area after

Stuen etter montering av PVC-flisene

Nå er det din tur!

Ønsker du å pusse opp hjemmet ditt uten å bruke mye tid på det? Er du på utkikk etter et nytt gulv av høy kvalitet? Da er det bare å komme i gang!

Du finner våre «Virtuo 30 Clic»-fliser og -planker med klikkmekanisme på ulike nettsteder og i butikker ved å klikke her.

Følg gjerne Instagram-kontoen @gerflorhome, oppdag alle produktløsningene og bli inspirert av de forskjellige kombinasjonene som vil passe rett inn hjemmet ditt. Nå er det din tur!

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.