Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
maia_cha.jpg

Maïa Chä: et fredelig retro kjøkken 
med terrazzoeffekt

Client
Maïa Cha
Place
Hossegor, France
Project type
Renovering av et kjøkken
Size
40 m²
Products
Texline. Design: Confetti Beige

Gerflor inviterer seg selv til et familiehjem i Landes, Frankrike

En fantastisk oppussing. 

Maïa Chä elsker fotografier og smilende ansikter. På bloggen sin deler hun gledesøyeblikk, favorittmat, gøyale tips, smilende portretter og kjempegode oppskrifter. Akkurat som solstråler kan bloggen hennes spre varme, samtidig som hun serverer en god dose humor. Grunnet lidenskapen for interiørdesign ønsket hun å erstatte det flislagte gulvet på kjøkkenet, som ikke samsvarte med atmosfæren hun ønsket å skape. Hun valgte Gerflor og rullene deres da hun skulle pusse opp gulvet. En stilig design, enkel montering og enkelt vedlikehold sto øverst på prioriteringslisten.

Så hva er resultatet? 

Et fantastisk og stilfullt kjøkken med en forsiktig retrostil i lyse og fargerike toner, der gulvet avslører alle de små detaljene. Etter at hun hadde valgt et av produktene våre fra Texline-utvalget, som hun selv monterte med hjelp fra et Gerflor-team, fortalte hun oss om valgene og førsteinntrykket etter monteringen. Her er noen utdrag fra samtalen vår med denne unge, kreative og talentfulle kvinnen, som ikke ønsket at livet som travel mor skulle stå i veien for drømmehjemmet.

maia_cha_sol_vinyle_renovation_cuisine.jpg

Hvem er du, Maïa Chä?   

A-ha, jeg liker egentlig ikke det spørsmålet, for jeg vet ikke hva jeg skal si:). Jeg er mange forskjellige ting samtidig. Det avhenger av været, menneskene jeg er sammen med, sinnstilstanden min eller til og med hva jeg tilfeldigvis har på meg :). Men her er en god måte å beskrive meg på … Jeg er moren til en solskinnsstråle, jeg bor i nærheten av Hossegor i den sydvestlige delen av Frankrike, og jeg er en freelance-fotograf som spesialiserer seg på matlaging og livsstil. Jeg elsker jobben min. Jeg elsker smilende ansikter og vakre landskap (og vakre hoteller). Jeg er en skikkelig matentusiast. Jeg trenger myke og varme farger i livet mitt, og jeg ville gjort hva som helst for datteren min <3.

cuisine_renovee_sol_vinyle_maia_cha.jpg

Er interiørdesign viktig for deg?

Ja, absolutt! Jeg studerte brukskunst, og interiørdesign var en viktig del av pensumet. Jeg likte det så godt at jeg nesten valgte å gjøre det om til karrieren min. Jeg synes det er så viktig at hjemmet er et rolig og fredelig sted. Det forandrer alt! Det å kunne skape rom og harmonisk stemning som gir en god følelse er virkelig en god karriere.

Hvorfor valgte du Gerflor til å hjelpe deg med prosjektet?

Først og fremst på grunn av den attraktive og praktiske designen. I utgangspunktet ville jeg ha et terrazzogulv … men det ville vært en enorm jobb (flytting av hele kjøkkenet, oppbrytning av gulvet, avrettingslag for gulvet, steinlegging og montering av kjøkkenet). Ektemannen min var ikke klar til å gjennomføre et så stort prosjekt, spesielt siden han ikke ønsket å røre flisene. Det var da jeg oppdaget Gerflors produkter. Jeg ble umiddelbart hektet. Det er slik jeg ville at huset mitt skulle se ut! Ultrarask montering, rent, slitesterkt, attraktivt, mange forskjellige mønstre, og du trenger ikke å rive opp det eksisterende gulvet. Det var mer eller mindre det perfekte produktet (Texline Confetti Beige).

Ble valget ditt påvirket av Gerflors forpliktelse til å beskytte miljøet? 

Etterpå, da jeg sjekket ut Gerflors forpliktelser til miljøet, forsto jeg at jeg hadde tatt det riktige valget! Jeg synes produktene er så fantastiske at jeg har fortalt alle vennene mine og familien min om dem, ikke bare om de etiske sidene ved dem, men også om den stilige designen.

Hva var førsteinntrykket ditt noen uker etter at det ble montert? 

Jeg synes det er kjempebra! Rommet er mye lysere enn før. Det er fredelig, men har fortsatt særpreg. Selv med kjæledyr og barn ser ikke gulvet skittent ut (takket være Confetti-designen ;)). Det er mye mer behagelig å gå på, sammenlignet med fliser. Og du knuser ikke like mange ting når du mister keramikk eller glass på gulvet :). Jeg elsker det!

Hva er det neste designprosjektet ditt?

Ha ha, jeg tror jeg har for mange! Kontoret (Texline Confetti), gjesterommet (Paris Blond), begge baderommene (Playa White), hagerommet (Harbor Nature) … og til slutt … en stor LÅVE (også med Confetti) som trenger oppussing! Jeg har mer enn nok å gjøre! :) Jeg har definitivt ikke tid til å kjede meg :)

rs36949_sunny_nature_kitchen-lpr.

Visualiser ditt prosjekt

Sett inn gulvene våre på bildet ditt i sanntid, og velg den perfekte stilen til huset ditt!
Du finner det perfekte gulvet som fremhever møblene dine og forandrer atmosfæren i rommet.

Prøv det!

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.