Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Virtuo Clem Around The Corner Minimalist trend

Dekorative trender til stuen: Du kan enkelt forvandle hjemmet ditt med Virtuo

Client
Marion & Renaud, eiere av Casablanca Studio
Place
St-Didier-Au-Mont-d'Or
Project type
Renovering av lounge området i et fotostudio
Size
30 kvm
Products
4 Virtuo designs i samme interiør

Hvilken dekorativ stil bør du velge i lounge området?

@clemaroundthecorner

Det er sannelig ikke enkelt å velge riktig stil for stuen når det er så mange forskjellige trender for hjemmeinteriør. Det vanskeligste er kanskje å finne ut hvordan du kan inkludere den nyeste favorittdesignen i hjemmet ditt uten at du må forandre alt annet. Men det finnes en løsning …

Det var dette problemet som Marion og Renaud sto overfor. De måtte forestille seg hvordan det fremtidige interiøret ville se ut, før de kunne bestemme hvilken design de ville ha. Tiden kom til å forvandle ideen til virkelighet. Det er jo så enkelt å innføre en populær design i stuen når man har riktig produkt!

Hvilken dekorativ stil bør du velge i lounge området?

Jeg dro tilbake til Saint-Didier-au-Mont-d’Or for å se hvordan det gikk med Marion og Renaud og arbeidet deres med stuen. Du husker kanskje den raske oppussingen vi gjorde for noen måneder siden, hvor vi bare hadde én dag på å forvandle soverommet deres (sjekk ut artikkelen min sammen med før- og etter-bilder).

Grunnen til dette nye besøket var å forvandle stueområdet til kontoret. De ønsket å pusse opp rommet, men de var litt usikre når det gjaldt de nyeste trendene og de mest populære fargene og tonene innen interiørdesign.

De hadde nok å velge mellom! Jeg kom med flere ideer for å reflektere de nyeste stilene, og jeg foreslo at de endret gulvet først. Jeg pleier å si at det å endre gulvet kan endre atmosfæren i rommet på en betydelig måte, og det er faktisk det vi kommer til å se nå …

Clem Around the Corner : 4 trender i 1 lounge område
Moodboard Virtuo Clem AroundTheCorner

Du kan enkelt introdusere en trendy stil ved å endre gulvbelegget

Når det gjaldt dette prosjektet, valgte jeg umiddelbart Virtuo-kolleksjonen fra Gerflor, som er tilgjengelig hos spesialforhandlere. Virtuo-kolleksjonen tilbyr et omfattende utvalg av populær design. Alt du trenger å gjøre er å velge stil og fokusere på det estetiske, så tar de seg av resten. La meg forklare. Uansett hva slags gulv du har, kan Virtuo-teknologien tilpasses alle typer oppussing ved å tilby fire monteringsmetoder. Hvis du er interessert i kolleksjonen for dine egne oppussingsprosjekter, er det bare å stikke innom den nærmeste forhandleren. En rådgiver vil hjelpe deg med å velge den beste monteringsmetoden for hjemmet ditt.

Virtuo er premiumkolleksjonen fra Gerflor. De ultrabestandige, sklisikre flisene og plankene har evnen til perfekt å etterligne forskjellige materialer. De finnes i flere forskjellige design med utrolig realistiske sluttresultater og er tilgjengelige i fire produktutvalg.

 

Flisene og plankene kommer i to forskjellige lengder. Ikke bare er de laget i Frankrike, de er også 100 % resirkulerbare. Fremfor alt er Virtuo Clic det enkleste gulvbelegget å montere! Flytende planker og fliser kan skjæres med en arbeidskniv og legges på de fleste overflater ved å klikke dem sammen med en hammer.

 

Dette er det perfekte gulvbelegget for ekstreme værforhold! Som med alle produktene i Virtuo-utvalget er Glue Down-plankene og -flisene ekstremt slitesterke og enkle å rengjøre. Virtuo Glue Down trenger en helt flat overflate. Hvis overflaten ikke er flat, kan du sjekke ut det neste utvalget, som har løsningen på dette problemet.

 

Produkter fra dette utvalget er enkle å montere. Det er det beste alternativet for montering av gulvfliser. Plankene og flisene er egnet for ujevne overflater, og de skjuler eventuelle ujevnheter slik at rommet blir fullstendig forvandlet.

 

Som navnet antyder, gir dette gulvbelegget et høyt nivå av lydisolering med sitt innebygde, naturlige korkunderlag. Det har også alle fordelene til Gerflors Virtuo-utvalg.

 Derfor viste jeg fire forskjellige designer til Marion og Renaud – og hunden deres Burton   

clem around the corner virtuo minimalist trend

En stil inspirert av 1920-tallet for lounge området

Jeg begynte med Virtuo Daintree Brown-planker. Designen imiterer et varmt tregulvbelegg på perfekt vis, noe som umiddelbart inspirerte meg til å introdusere en art deco-følelse til stuen, eller kanskje jeg heller burde kalle det en ny-art deco-følelse! Med andre ord tilbyr designen en moderne vri på den ledende kunstbevegelsen som formet 1920-tallet. For å fremheve stilen etter montering av det nye Gerflor-gulvbelegget valgte jeg en rekke fargede tilbehør, messinggjenstander og tekstiler med geometriske mønstre og gullpynt.

 Daintree Brown-planker fra Gerflors Virtuo 55 Glue Down kolleksjonen

clem around the corner neo art trend
moodboard clem around the corner art deco

Som en gammel fabrikk som pusses opp til å bli en loftsleilighet med god belysning

Deretter valgte vi et mer organisk utseende ved å skape et interiør med en industriell atmosfære. Gulvbeleggene som har denne dekorative stilen, inkluderer vokset betong, naturstein og sink. Men du må ha litt ekspertise for å montere dem, og de er også tidkrevende. For å oppnå den ønskede dekorative stilen så raskt som mulig, valgte jeg Nordic Stone-designen. Det ferdige resultatet er både naturlig og svært realistisk.

Helt til slutt, da jeg skulle fremheve effekten av å skifte ut gulvbelegget, la jeg til metallobjekter, organiske materialer og tapet med mursteineffekt.

Nordic Stone-fliser fra Gerflors Virtuo 55 Clic kolleksjon.

clem_around_the_corner_-_virtuo_tendance_loft_industriel
clem_around_the_corner_tendance_loft_industriel
clem_around_the_corner_tendance_loft_industriel

Møblene har nesten ikke blitt endret på i det hele tatt. Endring av gulvbelegget spilte en viktig rolle i å forvandle atmosfæren i rommet.

 

       Designtrenden for en elegant zen-stue

Denne gangen ville jeg prøve ut en minimalistisk design! Den minimalistiske stilen er litt som å gå tilbake til det grunnleggende. Den beroligende stilen er en åpen invitasjon til å ha en mer avslappet livsstil. Folk velger det mer minimalistiske utseendet for et elegant og dempet hjemmeinteriør.

Derfor valgte jeg Latina Clear-designen, som gir inntrykk av voksbelagt betong. Vi endte opp med en nøytralt, men likevel lyst sluttresultat uten alt styret med å lage et voksbelagt betonggulv!

 

Latina Clear-fliser fra Gerflors Virtuo 30 Glue Down kolleksjon.

Virtuo Clem Around The Corner Minimalist trend
clem around the corner virtuo trends minimalist
clem around the corner virtuo trends minimalist

En blanding mellom Folk og Fjord med skandinavisk og bohemsk interiør

Vi avsluttet med forsiktig å kombinere to virkningsfulle stiler for å produsere en harmonisk og personlig design. Jeg bestemte meg for å kalle de to stilene Skandinavisk og Bohemsk. Mens den første stilen kjennetegnes av rene linjer, kjennetegnes den andre av varme farger. Sammen produserer de et varmt, koselig og flott interiør. Vi ønsket et parkettaktig gulvbelegg, så derfor valgte jeg Sunny Light-designen fra Gerflors Virtuo-utvalg. PVC-plankene har et system med klikkmekanisme, og sluttresultatet i lyst tre kopierer den lyse stilen som finnes i ethvert skandinavisk interiør av høy kvalitet. For å fokusere på den stilige, bohemske designen valgte jeg tilbehør i jordfarger.

Sunny Light-planker fra Gerflors Virtuo 30 Clic kolleksjon.

moodboard_clem_around_the_corner_scandinave

Som du sikkert allerede har gjettet, var mine allierte for dette nye prosjektet Gerflors planker og fliser. Jeg bruker stadig løsningene deres på prosjektene mine fordi jeg alltid er fornøyd med sluttresultatet, enten det er på baderommet, i Marions soverom eller i stuen. Takket være de utallige, realistiske og naturlige designene som tilbys, kan du enkelt finne det gulvbelegget som passer til hjemmet ditt. Alle kan skape et interiør som gjenspeiler personligheten deres og gir en god følelse. Det raske og enkle monteringssystemet betyr at alle kan utføre sine egne oppussingsprosjekter.

Nå er det din tur!»

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.