Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Un profil = un sol

Én profil = ett gulv

Client
Leietakere, huseiere
Project type
Har du spesielle krav når du skal kjøpe nytt gulv? Skal det være lett å legge, gi valuta for pengene eller ha en spesiell stil? Nedenfor viser vi deg noen kolleksjoner som kan passe deg.
Products
Tiles and planks / Rolls

Kolleksjonen som passer din profil!

Jeg er leietaker og ønsker å forbedre boligen ved å bytte gulv…

Du er ny som hobbysnekker og ønsker et gulv som er lett og raskt å legge. Da foreslår vi Senso Clic-kolleksjonen.

Med det vertikale klikksystemet slår du med hammeren bare på den lille siden – og ikke lenger på den store siden – noe som er raskere og mer behagelig med mindre støy.

Denne leggemåten krever dessuten lite verktøy (gummihammer, linjal, blyant), slik at du kan holde arbeidsplassen ren og ryddig.

 

Du vil ha et gulv som har god kvalitet, er lett å fjerne og koster lite. Da foreslår vi rullkolleksjonene våre.

BOOSTER-kolleksjonen: (cirka 15 euro/m²)

Med imponerende kvalitet takket være et slitelag på 0,25 mm gir gulvene i Booster-kolleksjonen svært god valuta for pengene. Disse produktene er robuste og solide og kan legges i alle rommene i huset, også de rommene som brukes oftest : som stue, entré m.m.

PRIMETEX-kolleksjonen: (cirka 18 euro/m²)

Med en samlet tykkelse på 2 mm og et slitelag på 0,25 mm er dette vinylgulvet fleksibelt, lett og lydisolert. Vinylgulvet Primetex fra Gerflor er produsert i Frankrike med kvalitetsgaranti og et svært godt forhold mellom pris og kvalitet.

TEXLINE-kolleksjonen: (cirka 22 euro/m²)

Hvis fugene i det aktuelle flisgulvet ditt er mindre enn 3 mm brede, anbefaler vi deg å satse på rullkolleksjonen Texline. Den har et slitelag på 0,35 mm, noe som betyr at den er svært støt- og ripesikker.

Hvis vi tar hensyn til nødvendig materiell (lim, verktøy) og gjennomsnittsprisen på flisgulv, blir kvadratmeterprisen cirka 72 euro/m².

For å takle dette problemet med en kostnad som er nokså høy, tilbyr Gerflor nyskapende løsninger hvor du kan legge gulv med svært lite materiell og tilleggsutgifter.

 

Gerflors franskproduserte kolleksjoner tilbyr gulv til en rimelig penge, blant annet:

Denne kolleksjonen har et slitelag på 0,30 mm og er svært slite-, støt- og ripebestandig. Den er også fukt- og sklisikker, så du kan legge den i våtrom. For cirka 27 euro/m² vil denne kolleksjonen innfri alle dine forventninger.

Denne kolleksjonen har et revolusjonerende klikksystem og er enkel og rask å legge. Du trenger bare svært lite materiell, så du slipper å investere i verktøy du sannsynligvis vil få bruk for bare én gang ... Du trenger bare en tommestokk, en linjal og en tapetkniv. Denne kolleksjonen selges til omkring 28 euro/m². Bruk søkeverktøyet vårt Finn forhandler for å finne dette produktet hos våre samarbeidspartnere.

Med et slitelag på 0,55 mm og lakkbehandling gir Senso Premium Clic-kolleksjonen deg økt støt- og ripebestandighet. Dette gulvet limes ikke til undergulvet, så du slipper å bruke lim.  Som før trenger klikkflisene og -plankene svært lite verktøy. Denne kolleksjonen er hundre prosent gjenvinnbar og har 20 års garanti. Den selges til cirka 35 euro/m².

Gerflors designere reiser rundt i verden for å la seg inspirere av de nyeste trendene: innen design, arkitektur og mote. Det er de som oppdager de nyeste trendene, men som også spår om utviklingen de neste årene. Det er altså slik de ved våre fabrikker i Provence foreslår nye design, teksturer og farger som gjør at vi kan skape våre kolleksjoner og stiler som til slutt pynter opp hjemme hos deg.

I flis- og plankekolleksjonene, men også i rullkolleksjonene våre, tilbyr vi en rekke stiler som konkurrerer om å være mest originale.

I dag kan vi derfor tilby kolleksjonen Senso Premium Easy, som er en kolleksjon tapefliser og -planker. Dette belegget har den fordelen at det er lett å flytte, fordi det legges uten lim eller klikksystem. Det betyr derfor bare sin egen vekt for å legges og ligge på plass. (Du kan dermed ta med deg gulvet når du forlater leiligheten.)

Kombinasjonen av to stiler i samme rom gjør at du kan skille områder eller skape originale motiver! Vi anbefaler deg for eksempel å kombinere en trestil som Lord light med en original stil som Provence Ivory for å få et originalt og unikt gulv!

I rullkolleksjonene kan vi tilby Texline-kolleksjonen. Det er en løsning som kan legges raskt og enkelt på de fleste undergulv. Hvis du ønsker å tilføre denne stilen litt fantasi, inneholder denne kolleksjonen originale og moderne stiler som imiterer for eksempel betongflis, betong eller stein.

Vi kan anbefale deg stilene Tiffany Opal eller Confetti Beige som tilfører rommet karakter samtidig som det beholder et mildt preg.

Bestselgere

Jeg er huseier og ønsker å pusse opp ett eller flere rom i huset mitt…

Eier du bolig og ønsker et nytt gulv med et bra forhold mellom pris og kvalitet, har vi forskjellige sierer som kan passe deg her:

I flis- og plankekolleksjonene:

Tapefliser og -planker er lette og raske å legge, uten at du trenger verktøy. Tapekolleksjonen Gerflor Senso Premium Auto-adhésif kan brukes med varme i gulvet, den tålerUV-stråler, støt og riper og er den perfekt løsningen for oppussingsarbeidene dine.

Denne kolleksjonen tilpasser seg alle rom i huset, deriblant våtrom som bad og kjøkken. Med et franskprodusert klikksystem skal ikke dette gulvet limes til undergulvet. Det er derfor enkelt og raskt å legge, uten at du trenger hjelp av fagfolk.

 

I rullkolleksjonene:

Primetex tilbyr deg mange forskjellige stiler som imiterer betong, flis, metall, .m.m. Primetex tilhører de franskproduserte produktene våre og er utviklet av den kunstneriske ledelsen ved en av fabrikkene våre i Provence. Med denne rullkolleksjonen kan du enkelt skape et nytt preg hjemme. Denne kolleksjonen er lett og rask å legge uten lim på et rent og glatt undergulv. Den er perfekt for små rom som soverom, hjemmekontoret eller en garderobe.

Ønsker du deg et gulv som imiterer parkett, voksbetong, flis eller skifer, uten at det er dyrt, langtekkelig og vanskelig å legge det? Gerflor kan tilby deg drømmegulvet takket være kolleksjonen: Texline.

Denne kolleksjonen har egenskaper som gjør den lett og rask å legge på de fleste undergulv. Du kan legge dette gulvet løst, uten lim eller tape opptil 35 m². Med et slitelag på 0,35 mm anbefaler vi dessuten å legge dette gulvet i mye brukte rom som spisestuen, entreen eller soverommene.

I flis- og plankekolleksjonene våre finner du Virtuo-kolleksjonen med modellen Virtuo 30 clic. Den fås i spesialbutikker. Dette er en av våre svært slitesterke og sklisikre og franskproduserte premiumkolleksjoner. Dette gulvet er uten lim eller tape og er lett og raskt å legge. Du trenger bare gummihammer, linjal, tommestokk og tapetkniv. Tykkelsen på slitelaget, 0,30 mm, sikrer økt støt- og ripebetandighet. Gerflor er dessuten på din side og tilbyr en kolleksjon som er produsert i Frankrike og skånsom mot innemiljøet: Den er hundre prosent gjenvinnbar, uten formaldehyd og med en gjennvinnbar bakside og utslippsklasse A+.

Texline er en kolleksjon fra Gerflor i rullformat med utmerket kvalitet som takler hverdagsbruk. Texline fås i 2 eller 4 meters lengde og har et slitelag på 0,35 mm med svært god ripe, støt- UV- og flekkbestandighet. Dette gulvet tilhører bruksklasse 23/31 og er perfekt når du skal pusse opp.

Prikken over i-en er at dette gulvet er produsert i Frankrike og skånsomt mot innemiljøet, for det inneholder verken formaldehyd, bly, tungmetaller, løsemidler eller helseskadelige plastmyknere. Denne gjenvinnbare rullen har bakside i GFT og er produsert av minst 95 % resirkulerte fibre. (4 flasker = 1 m² gulv med bakside i tekstil).

Denne vinylrullen er helt uunnværlig når du skal pusse opp!

Ikke overraskende er kolleksjonen Senso Premium Clic vår standardkolleksjon for den som ønsker et gulv som er raskt og enkelt å legge uten behov for hjelp fra fagfolk. Med et vertikalt klikksystem på den lille siden og horisontalt på den store siden brukes hammeren nå bare på den lille siden. Dette går raskere, støyer mindre og er mer behagelig i forhold til et hundre prosent vertikalt klikksystem.

Med dette gulvet slipper du dermed å bruke lim, noe som ofte kan være utfordrende for uerfarne hjemmesnekrere. For å legge gulvet trenger du bare en linjal, en tommestokk og en tapetkniv, så er saken biff.

Vår rullkolleksjon HQR tilbyr et gulv som er enkelt og raskt å legge, og der du ikke eller bare i svært liten grad trenger å klargjøre det eksisterende undergulvet. Du kan legge dette gulvet uten lim opptil 50 m², noe som betyr at det er svært lett å legge uten bruk av dobbeltsidig tape eller lim.

 

I våre flis- og plankekolleksjoner finner du kolleksjonen R-55 lock Acoustic med stiler som har en forbløffende effekt! Flisenes svært realistiske utseende forsterker stilen du har hjemme hos deg. Vi kan tilby stilene Corregio Taupe og Corregio Naturel i lyse og naturlige farger som gir en beroligende og mild effekt.

I våre rullkolleksjoner finner vi igjen kolleksjonen Texline, som består av stiler som imiterer forskjellige materialer ned til minste detalj. Enten det er snakk om betong, stein, flis eller tre, finner du lykken her.

Bestselgere

TEXLINE

2151 SHADE LIGHT GREY

4 m X 25.0 m

Jeg eier en leilighet som jeg ønsker å pusse opp og leie ut

Kolleksjonen Senso clic tilbyr vinylfliser og -planker. Det består av et vertikalt klikksystem som gjør at de er enkle og raske å legge, uten behov for lim. Dette klikksystemet gjør derfor at du kan legge det nye gulvet selv, uten å måtte hente inn hjelp fra fagfolk.

Når det gjelder egenskapene ved dette gulvet, er det utviklet for å tåle daglig bruk. Takket være slitelaget på 0,30 mm er Senso clic et solid, støtsikkert og ripebestandig gulv. Du finner enkelt Senso Clic hos våre samarbeidspartnere til en pris rundt 26,90 euro/m².

HQR-kolleksjonen er en av de mest slitesterke rullkolleksjonene fra GERFLOR. Med et slitelag på 0,40 mm er dette vinylgulvet enkelt å legge (uten bruk av lim). Det tilbyr mange realistiske design og mange fordeler til en pris på kun 24,50 euro/m².

De fleste kolleksjonene våre er enkle og raske å legge. Men hvis du ikke har tid eller ønsker å sette ut oppgaven, har vi løsningen. De to ovennevnte kolleksjonene fås i spesialbutikker, og du kan velge om noen skal legge det for deg.

Gå til verktøyet vårt Finn forhandler for å se hvor du finner nærmeste butikk.

For det første kan du finne den franskproduserte premiumkolleksjonen vår: Virtuo 55 clic. Den består av et beskyttelseslag på 0,55 mm og sikrer dermed komfort og slitestyrke i mye brukte rom. Disse klikkflisene og -plankene er enkle og raske å vedlikeholde, de får ikke permanente flekker, og de trenger verken å pusses eller poleres.

Her er en annen kolleksjon som legger lista når du skal pusse opp: Rigid 30 lock. Denne kolleksjonen har et klikksystem som gjør at flisene kan klikkes sammen. Produktet er stivt, så du kan legge det løst opptil 150 m² uten å være redd for at det skal bli ustabilt!

Nedenfor gjennomgår vi fordelene med de tre leggemåtene som gjør at du kan legge det nye gulvet ditt raskt og enkelt:

1. Klikklegging:

  • Med klikklegging kan du legge gulvet selv uten hjelp av fagfolkt. Det går raskt og enkelt.
  • Denne leggemåten krever lite verktøy (gummihammer, linjal, blyant), slik at du kan holde arbeidsplassen ren og ryddig.

Kolleksjoner: Senso premium Clic , Rigid 30 lock, Senso 20 lock, Virtuo 30 / Virtuo 55 clic m.m.

2. Løslegging:

  • Løse fliser eller planker kan legges uten lim eller klikk. De trenger bare sin egen vekt for å ligge på plass.
  • Gjør du en feil, kan du flytte flisene eller plankene. Det gjør dette gulvet utskiftbart, enkelt og raskt å legge, og du kan gjøre det selv uten hjelp av fagfolk.

Kolleksjon: Senso Premium Easy

3. Tapelegging:

  • Fliser og planker med denne leggemåten er raske å legge og holder arbeidsplassen ren. Du trenger verken lim eller verktøy for å legge dem. Du fjerner bare beskyttelsesfilmen på baksiden før du legger gulvet.  

Kolleksjoner: Senso Auto-Adhésif / Senso Auto-Adhésif Premium

Bestslegere

TEXLINE

2151 SHADE LIGHT GREY

4 m X 25.0 m

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta ekslusiv informasjon om våre tips og råd, installasjonsveiledninger, inspirerende gulvtrender, nye produkter og mye mer…

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.