Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Escalier Vert renovation

En renovering i hjertet av det historiske sentrum av Narbonne

Client
Nathalie fra Regards & Maisons
Place
Narbonne
Project type
Renovering av den grønne trappen
Size
25 kvm
Products
Rigid planker, Rigid 55 Lock Acoustic kolleksjon, Hobart

Regards & Maisons utnytter trenden med naturlig tre med L'Escalier Vert-oppussingen

L'Escalier Vert (som betyr grønn trapp) er navnet som er gitt til den koselige leiligheten som Nathalie har pusset opp på fantastisk vis i det historiske hjertet av Narbonne, en by som tiltrekker seg utallige besøkende fra hele verden. Hun startet interiørbloggen «Regards & Maisons» for å dele sin personlige innsikt i interiørdekorasjon, sine nyeste inspirasjoner, de mest populære trendene, reiser hun har vært på, samt noen detaljer om interiørprosjektene. Ingen regler, bare inspirasjon! Det å ta seg tid til å se på et sted, et objekt, et kort øyeblikk, en person eller en reise er den ideelle muligheten til å skape flotte minner, ta bilder og slippe fantasien løs. Gleden over å observere omgivelsene gir Nathalie inspirasjon.

I tråd med Nathalies lidenskap for interiørdesign ønsket hun å pusse opp det skadde gulvet med en løsning som kunne gi henne en varm og klassisk atmosfære i den lille leiligheten i Narbonne. Hun valgte Gerflor og dets Rigid-kolleksjoner for å pusse opp gulvet på en flott måte. Stilig design, enkel montering og enkelt vedlikehold sto øverst på prioriteringslisten. Etter at hun hadde valgt et av produktene våre fra Rigid-utvalget, som hun selv monterte med hjelp fra et Gerflor-team, fortalte hun oss om valget og førsteinntrykket etter monteringen. Sjekk ut samtalen vår.

Escalier Vert renovation

Så hva er egentlig «Regards & Maisons»?

Jeg heter Nathalie, og jeg er en stor tilhenger av interiør, interiørdesign og arkitektur generelt. Jeg ble født i Sør-Frankrike, hvor jeg fremdeles bor. Jeg elsker den lokale regionen, sola, fargene og livsstilen. Jeg liker også å reise og oppdage andre steder i tillegg til å bli inspirert av andre kulturer og livsstiler. Jeg startet bloggen (Regards et Maisons) for over 10 år siden for å samle alle designideene og ønskene jeg hadde, og skrive dem ned. Siden den gang har jeg utført ulike oppussingsprosjekter, spesielt i gjestehus. Jeg elsker steder som har en historie å fortelle. Jeg liker virkelig å gi denne historien en ny vri under oppussingen ved å legge til mitt eget dekorative preg. Regards et Maisons har blitt en slags loggbok der jeg kan skrive ned og dele alle mine inspirasjoner, prosjekter (eller drømmeprosjekter), favorittsteder, reiser og de nyeste tingene jeg har oppdaget.

Hvorfor valgte du LVT-gulv for å pusse opp gulvet?

Dessverre kunne de grønne terrazzoflisene på gulvet ikke repareres, så jeg ville dekke dem med parkettgulv. Jeg bestemte meg for å montere vinylplanker, fordi de kan brukes overalt i hjemmet, inkludert våte områder som for eksempel baderom. I en liten leilighet som den jeg har, er det avgjørende å montere samme type gulv for at rommet skal se større ut, spesielt her hvor kjøkkenet har sterke farger og tar opp mye plass med alle skapene. Det var viktig å velge et lyst gulvbelegg, slik at blikket kan bevege seg fritt rundt i rommet uten å bli overveldet, samtidig som det varme visuelle preget i «treet» bevares. Fordelen med dette gulvet er at det er enkelt å montere, fordi det er lett å slå sammen plankene og rengjøre dem. Et annet viktig punkt er at vinylgulvet ikke er så tykt, slik at det ikke var noe problem å beholde den opprinnelige inngangsdøren. Dette er noe som svært viktig å huske på når du pusser opp en eiendom.

A renovation in the heart of the historic center of Narbonne

Hvorfor valgte du Gerflor til å hjelpe deg med prosjektet?

Jeg hadde allerede brukt Gerflor-gulv da jeg pusset opp min første leilighet. Jeg husket at vi klarte å montere gulvet selv uten problem. Jeg var så fornøyd med resultatet og den slitesterke kvaliteten at det å velge samme merke igjen var en selvfølge. Etter min mening er Gerflor et merke som skaper tillit, har lang erfaring og vurderer nøye hva slags effekt produksjonsprosessene har på miljøet. De har også en omfattende produktkatalog. Produktene deres er tidløse, noe som er en stor fordel for holdbarheten. De oppdaterer også utvalget sitt for å reflektere de nyeste trendene, men uten å gå for langt. Jeg er virkelig kresen når det gjelder valgene mine, men jeg føler meg ikke begrenset i det hele tatt med Gerflors design og stiler. Problemer og andre uventede hendelser vil sannsynligvis oppstå under oppussing, så det er viktig å hyre inn profesjonell hjelp og bruke pålitelige materialer og merkevarer.

Ble valget ditt påvirket av Gerflors forpliktelse til å beskytte miljøet?

Absolutt. I dag er det ikke bare å blindt kjøpe et produkt uten å ta en nærmere kikk på hva produsenten gjør for å beskytte miljøet. Før jeg bestilte gulvet, besøkte jeg selvsagt Gerflors nettsted for å sjekke miljøforpliktelsene deres og hva de gjør for å redusere bruken av vann og energi under produksjonen, fremme bærekraft og oppmuntre til resirkulering. Til L'Escalier Vert-leiligheten valgte jeg et produkt som kan klikkes sammen, fordi jeg ikke hadde lyst til å bruke lim. Rigid Lock Acoustic-løsningen er ftalatfri og har et svært lavt nivå av flyktige organiske forbindelser. Det er 100 % resirkulerbart. Selv om jeg tror gulvbelegget mitt fortsatt har mange år igjen på grunn av den høye kvaliteten, er det viktig å vite at det alltid kan brukes på nytt.

Fant du en bestemt design du likte?

Til dette prosjektet ville jeg ha parkettgulv med brede planker som ser ut som naturlig treverk. Når det gjelder utseende og berøringsfølelse er gulvet som jeg har valgt, litt strukturert, og det har en vakker design som du ikke kan skille fra ekte treverk. Gulvet er veldig vakkert, og det er deilig å gå på det barbent. Jeg synes det er helt fantastisk!

A renovation in the heart of the historic center of Narbonne

Hva var førsteinntrykket ditt noen uker etter at det ble montert?

Som jeg forventet, er gulvet akkurat like bra som det var den første dagen. Testområdet mitt er badet fordi vann alltid blir sprutet omkring. Det er ingen ringer eller skjeve planker. Gulvet har ikke flyttet seg i det hele tatt. Det kan enkelt rengjøres uten at du trenger masse produkter.

Hva er det neste designprosjektet ditt?

Oppussingen tok flere måneder, så jeg har tenkt å ta en liten pause. Jeg kommer til å bruke mer tid på interiørdesign enn store oppussingsprosjekter. Jeg har også lyst til å gi huset mitt litt oppmerksomhet, ettersom jeg forsømte det da jeg pusset opp L'Escalier Vert-leiligheten. Jeg må pusse opp gulvet på kontoret mitt, noe som jeg har utsatt i flere måneder, og jeg kommer kanskje til å gjøre et par endringer i stuen også. Jeg har alltid mange prosjekter i tankene. Jeg har ikke tid til å gjøre alle sammen, men jeg elsker å tenke på dem.

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.