Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pomelo studio

NÅR STILIGE OG PRAKTISKE GULV ER NOE DU BARE MÅ HA …

Gerflor x Pomelo Studio

Client
Pomelo
Place
Montpellier
Size
40 kvm
Products
HQR, Sisal cream, Rough chocolate & Brooklyn dark

Renovering av Pomelo Studio i bilder!

Kilde : Pomelo Studio 

 

Her hos Pomelo er det å designe et attraktivt arbeidsområde noe vi bare må gjøre. Studioet vårt reflekterer stilen vår, som er komfortabel og harmonisk. Arbeidsmiljøet er utformet for å frigjøre fantasien og øke ytelsen i hverdagen!

 

Vi kan ikke beskrive hvor viktig det er å skape en god atmosfære og et arbeidsområde som er skreddersydd etter våre ønsker. Når det gjelder innredningen, er vi alltid på utkikk etter gode valg som passer med personligheten og konseptet vårt i studioet. Pomelo Studio startet opp i det som pleide å være en garasje. Vi måtte pusse opp stedet fullstendig for å gjøre det om til et profesjonelt studio. Vi måtte mer eller mindre starte fra bunnen av.

Hvis det er én ting som aldri bør overses på en profesjonell arbeidsplass, så er det gulvet. Det må være stilig, praktisk og slitesterkt med evnen til å fange lyset! Dette er en av grunnene til at vi valgte et profesjonelt merke som spesialiserer seg på gulvbelegg, nemlig Gerflor med sine høykvalitetsprodukter.

 

Gerflor: et fransk merke 

Gerflor tilbyr et omfattende utvalg av innovative, dekorative og miljøvennlige løsninger for både profesjonelle og private kunder. Vi likte umiddelbart den moderne designen, de myke materialene og fargevalgene, noe som gjorde at vi enkelt fant gulvbelegget for flere områder i studioet. Gerflor passer perfekt for oss fordi produktene er franskproduserte og miljøvennlige. Som du sikkert vet, her hos Pomelo elsker vi å jobbe med merker som har de samme verdiene og forpliktelsene som vi har, uansett bransje!

 

Gerflor i Pomelo Studio …

Det vakre gulvbelegget i kjøkkenet vårt er et Gerflor-produkt! Vi elsker den elegante og grafiske designen. Utvalget som denne modellen kommer fra, er veldig stilig, og vi liker det svært godt. Vi har virkelig tatt i bruk Gerflors produkter, og du finner dem omtrent overalt i studioet vårt!

 

Design: 2211 Sisal Cream (Type: Allover, roll format). 

pome_studio_renovation

Alt forvandles og ingenting kastes vekk!

I denne delen av studioet har Rough Chocolate-modellen blitt skåret som sirkler i forskjellige størrelser for en virkelig unik designeffekt!

renovation_studio_pomelo

Det er ingenting som kastes vekk hos Pomelo! Vi har brukt prøvebitene til gulvbelegget til å skape bakgrunner for fotograferingene våre!

 

Design: 2219 Rough Chocolate (type: Allover, roll format). 

 

renovation_studio_pomelo

Design: 1784 Brooklyn Dark (type: Allover, roll format). 

renovation_studio_pomelo

Den er helt unik. Pomelo oppdaget ideen, og resultatet er fantastisk! Det er akkurat det vi hadde forestilt oss for studioet, med et arbeidsområde, et fotografiområde, et bestillingsområde og et møteområde. Studioet er et kreativt sted som kan tilpasses alle situasjoner.

Vi venter på å treffe deg i studioet. Kom og sjekk ut hvordan vi har montert Gerflors produkter. Du kan til og med snakke med oss om dem og teste dem. Vi hadde noen gode diskusjoner med Gerflor. Pomelo-teamet liker alltid å jobbe med et fransk, miljøvennlig merke.

Har du et gulv prosjekt?

Vi kan hjelpe deg!

Kun siffer er tillat.

Vi har mottatt din henvendelse

Vi svarer deg så fort vi har mulighet.

Send
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.