Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Tutos trophées chambre d'enfant

Clem Around the Corners hobbyprosjekter med avkapp fra Gerflor

Vil du resirkulere avkappet ditt? Ja, men hvordan da? 

Vi utfordret Clem Around the Corner, DIY- og interiørinfluenser med stadige interiøroverraskelser på sin Pinterest-konto, til å finne en #AntiSløse-løsning på problemet med avkapp ... Klar til å ta utfordringen?

En elegant og ren bildevegg

I flere år nå har bildevegger vært svært trendy blant interiørentusiaster. Enten du har bildeveggen i stuen, soverommet, garderoben eller hjemmekontoret, vil du umiddelbart finne stor glede i den. Denne pynten gjør dessuten huset eller leiligheten ekstra koselig. Utfold deg derfor som Clem på en sløsevennlig måte. Ved hjelp av avkapp fra gulvleggingen skaper du en kunstnerisk og svært dekorativ komposisjon. Se hvordan du går frem her, og sett i gang! 

 

Un mur de cadre arty et épuré

Trofeer på barnerommet 

Har du bestemt deg for å lage mindre avfall? Vil du bli mer miljøvennlig ved å resirkulere mer og unngå å sløse? Gjør som Clem! Influenseren har brukt avkapp fra Gerflor til å lage nydelige trofeer til barnerommet! Finn bruksanvisningen her for hvordan du kan lage denne pynten, som blir et originalt innslag for det lille nurket ditt. Som snart sikkert kommer til å be om flere

Et minimalistisk og kunstnerisk teppe

Har du igjen et stort avkapp og vet ikke hva du skal gjøre med det? Lag et personlig og originalt teppe av små gulvstykker i vekselvis mørke og lys toner og ensartede og grafiske motiver! Trenger du en liten håndsrekning? Clem forklarer deg hvordan du lager selve midtpunktet i stuen her !

 

 

En dempet og elegant julegirlander 

Denne nullavfallsgirlanderen er enkel å lage og svært original. Familien kommer til å bli forbløffet! Girlanderen kan henges overalt i huset eller på det vakre juletreet som Clem her. Skjær ut de motivene du vil ha i våre mest emblematiske kolleksjoner, og skap en girlander som forbløffer alle rundt deg. 

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.