Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Columbia livingroom

Helsefremmende gulv

Våre produkter er en viktig del av hverdagen til millioner av mennesker, hjemme, på idrettsanlegg, sykehus, skoler, kontorer eller offentlige steder. Vi har alltid ansvaret overfor brukerne våre i bakhodet. 

Vi pålegger derfor oss selv de strengeste standardene når det gjelder produktsammensetning, luftkvalitet og hygiene.

Sammensetninger som oppfyller REACH-regelverket til punkt og prikke

REACH er et europeisk regelverk som styres av Det europeiske kjemibyrået. Regelverket spesifiserer alle kjemiske stoffer som påvirker eller antas å påvirke menneskenes helse, og fastsetter hvordan de kan brukes.

Vi kan forsikre våre kunder om at våre produkter ikke inneholder stoffer som er omfattet av REACH-regelverket.

gerflor-reach-compliance
Produkter som legges uten lim

For å redusere utslippene av flyktige organiske stoffer knyttet til lim har vi utviklet nyskapende produkter som legges uten lim.

Disse produktene legges uten lim eller bare med en dobbeltsidig tape i ytterkant av rommene.

Vi mener at disse løsningene som legges løst, er fremtiden for gulvbelegg.

Ikke bare sørger de for en bedre inneluftkvalitet, men de er også enklere og raskere å legge (du sparer tid og penger på selve leggingen) og enklere å resirkulere når de skal kastes (du slipper blant annet limrester).

Gerflor har inntatt en lederposisjon innen løsninger som legges løst.

Siden 2000 har Gerflor funnet opp og patentert vinylruller for løslegging med bakside i tekstil.

Disse produktene er blitt en referanse innen limfri gulvlegging. Løsninger som legges løst, utgjør i dag 25 % av salget til Gerflor. Foruten rulltilbudet har vi også fliser og planker som legges løst eller med klikksystem, med forskjellige patenterte klikkteknologier fra Gerflor.

gerflor-environnement-usage-pose-non-collee
Innovasjon for enklere rengjøring og bedre hygiene

Enklere vedlikehold

Å forenkle og optimalisere rengjøringen av gulvene våre er noe vi prioritererer.

Rengjøring utgjør mellom 18 og 38 % av produktets karbonavtrykk i løpet av dens livssyklus fordi det påvirker forbruket av vann, energi og rengjøringsmidler.

Vedlikeholdsløsninger kan redusere produktets livssykluskostnad betraktelig ved å redusere rengjøringstiden, bruke mindre forbruksvarer eller redusere antallet metallbehandlingsoperasjoner.

Gerflor har investert i innovasjon for å utvikle effektive overflatebehandlinger. Disse behandlingene er avgjørende for å beskytte gulvet mot flekker og skitt og forenkle vedlikeholdet.

Entretien Gerflor
Utsette bruken av kunstig belysning takket være fargen på gulvet

For å forbedre brukernes visuelle komfort og redusere energiforbruket knyttet til belysning har vi arbeidet med lysrefleksjonen fra gulvene og fargene våre.

En lys farge kan gjøre det mulig å redusere energiforbruket knyttet til belysning med opptil 60 % i forhold til en mørk farge.

Med lysrefleksjonsverdier fra 6 % til 86 % tilbyr Gerflor en bred fargepalett som gjør at arkitekter kan velge det gulvet som passer til lysforholdene i hvert prosjekt.

Kola salle de bain
En egen kunstnerisk ledelse for å gjøre hjemmene våre vakrere

Gerflor har alltid hatt en egen kunstnerisk ledelse.

Oppgaven er å bidra til brukernes trivsel med miljøer som passer de ti markedssegmentene våre. Hvert år arbeider den kunstneriske ledelsen med kundene våre og visse store influensere for å ha en oversikt over kommende trender.

Gerflor tilbyr en katalog med over 4 000 egenutviklede stiler.

Studio Design Gerflor
Bedre lydkomfort og isolasjon

Vi vet hvordan lydstøy påvirker komforten og livskvaliteten, særlig innen bolig, hotell, helse og utdanning. Vi har derfor utviklet lydspesifikke produkter med en bakside i skum eller kork som drastisk reduserer

  • lyden av gjenstander som faller i gulvet
  • lyden av fottrinn i rommet

Vi tilbyr også en kolleksjon av spesifikke lyddempende underlag for vinylfliser og -planker.

Gerflor hjelper deg
Kontakt oss

Har du et spørsmål? Trenger du tips til et av prosjektene dine? Kontakt Gerflor, så hjelper vi deg.

Kontakt oss
Contact Gerflor

Gerflor, den beste løsningen for gulvene dine

GERFLOR-gruppen utvikler, fremstiller og selger nyskapende, dekorative, miljøvennlige og komplette vinylgulvløsninger i form av fliser, planker og ruller som legges med lim eller klikksystem i det rommet du ønsker å friske opp: gulv til soverom, gulv til barnerom, gulv til kjøkken, gulv til bad m.m.

Vårt produkttilbud oppfyller de spesifikke behovene på hvert bruksområde. Vi gir deg alltid mer inspirasjon, trivsel, trygghet, ytelse og avkastning Arkitektur, Innredning, Sport, Tekno.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.