Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Lag en uimotståelig veggplate av avkappet ditt!

Har du litt Gerflor-gulv til overs, men vet ikke hva du skal gjøre med det? Vi har funnet en løsning der du kan gi det en annen bruk! Riktignok tilbyr Gerflor fremfor alt vinylgulv, men ingen forbyr deg å legge disse gulvene andre steder enn på gulvet…

Hos Gerflor liker vi å gjenoppdage gamle fliser og finne dem igjen med trendy motiver og farger. Alexandra (@le_petit_marius) har delt med oss et lurt knep der Gerflor-fliser kan brukes til andre formål.

Som en del av den elegante bohemske interiørtrenden er gamle betongfliser kommet tilbake for fullt, på gulvet, som veggplate eller som fajanse. Det var altså ved å gå rundt i interiør- og hobbybutikker at hun fikk ideen. Hun ville også ha en slik.

Hun ønsket seg altså en slik veggplate til kjøkkenet, men hadde ikke lyst til å foreta større oppussingsarbeider. Løsningen med å bruke vinylfliser virker derfor selvinnlysende. Det er slik flisene i kolleksjonen Senso Auto-adhésif Premium ble til en veggplate.

article_diy_credence.jpg

I denne kolleksjonen er det valgt svarthvit eller sandfarget, men Cordoba-stilen finnes i en rekke farger i forskjellige kolleksjoner og kan gi kjøkkenet karakter og originalitet.

rs39145_cordoba_black_white_-_frontal.jpg

Cordoba Black&White

cordoba_ivory.jpg

Cordoba Ivory

Dette vinylgulvet er svært vanntett, noe som gjør at det uten problemer kan legges i våtrom.

For å gjøre betongflisene enda mer realistiske har Alexandra latt det være litt rom mellom de forskjellige flisene for å kunne legge en fuge mellom dem.

 

Dette er altså en utmerket idé som gir rommet karakter og autentisitet og en helt egen stemning.

le_petit_marius_diy_credence_cuisine.jpg

Hvis du også likte ideen og gjerne vil lage deg en slik veggplate, må du gjerne tagge oss på Instagram-kontoen vår @gerflorhome, så deler vi gjerne kreasjonene dine!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.