Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cuisine - Sunny Light

Skjønnheten i et lyst tre med vinylgulvet Sunny Light i Virtuo-kolleksjonen

Naturlig, skandinavisk, bohemsk, men også design, ren og moderne. Sunny Light er en kameleon som forsterker innredningen!

 

Scandinavian bohemian trend
Will it be your favourite?

The Scandinavian bohemian trend is inspired by Nordic interiors and the bohemian trend. It is embodied here by the Sunny Light decor, a light wood that brings character and softness to this interior. So, conquered?

Lyst tre – en trend for hele huset

Er det ett gulv som setter sitt preg uansett hvilken rom det legges i, så er det parkett! Og takket være vinyl finnes det ikke grenser på hvor sjarmerende denne naturlige inspirasjonen kan være: usedvanlig vanntett i våtrom, slitesterk og perfekt for oppholdsrom, en overflate som ikke får flekker, og som er perfekt for kjøkkenet … Og så har vi dette edle, enkle og elegante ved et motiv i lyst tre!

Et vinylgulv i lyst tre med titalls innredningsmuligheter

Kan Sunny Light kalles en kameleon? Ja! Elegansen støtter den stilen du har valgt. Med vier, grønne planter og lin- og broderieffekter på putene blir stilen bohemsk. Med møbler i lyst tre, farger og geometriske motiver er den med ett blitt skandinavisk. Med rene linjer og en mnimalistisk stil har vinylgulvet Sunny Light en moderne design. Med svart og metall får man en lys og moderne industriell stil. Her er det bare å leke seg!

En lek med kontraster: Ikke vær redd for å blande og matche med vinyl!

Et åpent kjøkken, en alkove i stuen, en åpning til en hems eller veranda, et frokosthjørne, en kosekrok … Avhengig av hvordan du bor og lever, kan visse deler av boligen fremheves med et kontrasterende gulv. Sunny Light passer i mange kombinasjoner: med betongfliser eller et geometrisk motiv i spisekroken eller i kjøkkenet, et terrazzo-motiv på barnerommet eller en mineralbetong på badet … Med sitt naturlige preg passer Sunny Light til mange formål.

Klikkfliser og limplanker: enklere å legge

Designet Sunny Light fås i kolleksjonen Virtuo, og du kan velge mellom to leggemåter: klikkfliser og limplanker. Under gulvleggingen er det første spørsmålet viktig: I hvilken retning skal gulvet legges? Selv om det finnes unntak (avhengig av hvor dører er plassert, og hvor det kommer naturlig lys), er en nokså alminnelig regel å velge å legge vinylgulvet i lengderetningen for å forlenge rommet visuelt, og i bredden for å utvide litt smale rom. Logisk!

Vinyl finner sin plass i den skandinaviske innredningen

Den skandinaviske trenden følger en rekke koder: lyst tre, lave møbler, rene linjer, dempet belysning … og fremfor alt en lun og intim stemning! Så det er bare å kjøre på med langhårete pledd, tykke tepper, puter med geometriske motiver ... alt som bidrar til at det er koselig å være hjemme!

Gino Venturelli, kunstnerisk direktør i Gerflor

«Med Sunny Light har vi ønsket å få frem det særegne lyset i lyst tre. Vi har villet gjenskape elegansen i dette edle materialet, skape en naturlig farge og tilby et motiv tilpasset den skandinaviske trenden som har vært så populær det siste tiåret. Det er vår måte å bidra til et varmt interiør og en behagelig hverdag på. »

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.