Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Svært strenge standarder og sertifiseringer

Vi nøyer oss ikke med å oppfylle kravene i loven. Vi går enda lenger og har oppnådd ambisiøse sertifiseringer og produktmerkinger.

Med holdbare gulv, mindre forurensende utslipp og bærekraftig utvikling får vi igjen for dette på mellomlang og lang sikt. Produktene våre bidrar dessuten til å oppnå sertifiseringer.

Vi overholder ambisiøse kvalitetsstandarder for inneluft

For Gerflor er det en prioritert oppgave å begrense utslippet av flyktige organiske stoffer fra gulvene våre. En rekke sertifiseringer stadfester dette. Vi har blant annet oppnådd følgende sertifiseringer:

  • Klasse A+, den høyeste klassen (A+, A, B, C), tilsvarer samlede utslipp av flyktige organiske stoffer < 1 000 μg.m3 målt 28 dager etter at vinyl- og linoleumgulv er lagt
  • Den amerikanske sertifiseringen Floorscore for alle gulvene våre, verdens mest anerkjente system for utslipp av flyktige organiske stoffer fra produkter basert på en inspeksjon på stedet (sertifisering ISO9001) og en måling av utslipp av flyktige organiske stoffer foretatt av et eksternt laboratorium
Labels Gerflor
Gerflor hjelper deg
Kontakt oss

Har du et spørsmål? Trenger du tips til et av prosjektene dine? Kontakt Gerflor, så hjelper vi deg.

Kontakt oss
Contact Gerflor

Finn ut mer om Gerflor

I over 80 år har GERFLOR Group designet, produsert og markedsført innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter for fleksible gulv, linoleum, veggbekledninger og tilgjengelighet, sikkerhetsgulv, antistatiske gulv fra installasjon til finish for fagfolk og enkeltpersoner.

Et produktutvalg som oppfyller de spesifikke kravene til hvert markedsbruksområde: kommersielt, utdanning, sykehus, sport (sportshaller og utendørs aktivitetsområder) og til og med boligbygg. For enda mer inspirasjon, trivsel, sikkerhet, ytelse og avkastning på investeringen.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.