Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recyclage Gerflor

Gjenvinning: nytt liv for gulvene våre!

I alle etapper av produktenes levetid tilbyr vi løsninger for innsamling og gjenvinning. Det gjør at vi kan nyttiggjøre oss avfall fra produksjonen, fra gulvleggingen og fra brukte gulv.  

Avfall fra produksjonen

Tekniske prøvinger, materialer som blir vraket av kvalitetshensyn, og avkapp er avfall fra produksjonen.

Dette avfallet samles inn fra produksjonslinjene ved alle Gerflor-gruppens fabrikker, deretter males det til små korn og tas inn igjen i andre produkter. Alle Gerflor-gruppens fabrikker kan anses som ekte gjenvinningsanlegg.

Chutes de pose
Innsamling av rester fra gulvleggingen

En byggeplass produserer mellom 5 og 10 % avfall avhengig av typen produkter. I Frankrike, Tyskland, Benelux og Skandinavia har vi innført programmet «Seconde Vie» for å samle inn avfall fra gulvleggingsfirmaer

Denne gjenvinningsordningen ble opprettet i 2011 og har et dobbelt formål. Den gjør at vi kan tilby gulvleggingsfirmaer en nyskapende tjeneste, og at vi kan bruke resirkulerte produkter i løsningene våre.

Innsamling av «ikke-standard» brukte produkter

Ikke-standard avfallsprodukter er limte produkter som er blandet med andre materialer, eller som inneholder stoffer som er omfattet av REACH-regelverket. De har et særskilt gjenvinnings- og innsamlingskretsløp fordi de krever forskjellige teknologier og kan ikke alltid tas inn igjen i Gerflors fabrikker.

Ordningen PVC Next til det europeiske gjenvinningsnettverket AgPR har løsningen for denne typen avfall. De produktene som samles inn, males til korn og tas inn igjen i produksjonen av andre produkter, for eksempel trafikkjegler eller byggematerialer.

AgPR resirkulerer på denne måten opptil 2 500 tonn per år. 

Gerflor environnement

Sentrale områder for Gerflors bærekraftige utvikling

Gerflor hjelper deg
Kontakt oss

Har du et spørsmål? Trenger du tips til et av prosjektene dine? Kontakt Gerflor, så hjelper vi deg.

Kontakt oss
Contact Gerflor

Gerflor, den beste løsningen for gulvene dine

GERFLOR-gruppen utvikler, fremstiller og selger nyskapende, dekorative, miljøvennlige og komplette vinylgulvløsninger i form av fliser, planker og ruller som legges med lim eller klikksystem i det rommet du ønsker å friske opp: gulv til soverom, gulv til barnerom, gulv til kjøkken, gulv til bad m.m.

Vårt produkttilbud oppfyller de spesifikke behovene på hvert bruksområde. Vi gir deg alltid mer inspirasjon, trivsel, trygghet, ytelse og avkastning Arkitektur, Innredning, Sport, Tekno.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.